Preventieve borstamputatie voorkomen dmv natuurlijke genezing.

Stop Preventieve borstamputatie mbt borstkanker in de familie

Vrouwen die voor de keus staan om een preventieve borstamputatie te doen omdat borstkanker veel in de familie voorkomt en ze het “borstkanker gen” hebben raad ik aan om verder te lezen.
Doe het niet ! Borstkanker is niet erfelijk. Wat “erfelijk” is zijn de familie gewoontes, wat je eet, patronen die je overneemt, gifstoffen waarmee je in aanraking komt.
Daardoor krijg je dezelfde symptomen als je familie.
Kanker ontstaat door ongezond eten, bestrijdingsmiddelen,  stress, gifstoffen in antiaanbaklaag pannen, schoonmaakmiddelen, makeup ed.
Deze gifstoffen verstoren de hormoonhuishouding en tasten het zelfgenezendvermogen van het lichaam aan. Kanker kan je niet uit je lichaam snijden, de tumor is het symptoom en men dient de oorzaak te genezen . Indien de oorzaak niet genezen wordt dan dient het zich weer ergens anders aan.
Indien je preventief lugol jodium neemt dat ontgift het lichaam zich en balanceren de hormonen zich en wordt  het afweersysteem versterkt en krijg men geen borstkanker.
De westerse geneeskunde is een achterlijke geneeskunde en weet niet wat genezen is maar maakt alleen zieker doordat de oorzaak niet behandeld wordt en ze dient daarbij ook nog giftige medicatie toe.

Wil je hier graag over praten, neem dan contact op via het contact formulier en laat je telefoonnr achter.

 
 

Dit bericht heeft 9 reacties

  1. watch

    1986’da, Tommaso Buscetta mafya aleyhinde tanıklık eden ilk üst düzey mafya babası oldu. O ve ailesi bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir… Allen Burnap

Geef een reactie